Rotllos d'ou i alvocat

Ingredients

Massa:

  • 2 ous durs
  • 1 peça d'alvocat, tallat en cubs petits
  • 100 grams de carn seca en llesques, picades ben fines
  • ½ ceba, finament picada
  • ½ manat de julivert, picat en trossos
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • ¼ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre.

Formes:

  • 4 piadinas (pa pla aproximadament uns 320 grams)
  • 1 cullerada d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Massa:

Barreja els ous i tots els ingredients fins i tot amb el pebre.

Formes:

Estén sobre les piadinas, la barreja anteriorment preparada i enrotlla que quedin ben apretadets.
Escalfa una mica d'oli en una paella antiadherent i fregeix els rotllos per tots els costats durant 3 minuts aproximadament.
Separa i talla a rodanxes.

Notes

La piadina o piada és un pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià, típic de les províncies de l'Emília-Romanya (Forlì-Cesena, Ravenna i Rímini).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: