Rotllos d'ou i alvocat
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Massa:
- 2 ous durs
- 1 peça d'alvocat, tallat en cubs petits
- 100 grams de carn seca en llesques, picades ben fines
- ½ ceba, finament picada
- ½ manat de julivert, picat en trossos
- 1 culleradeta de suc de llimona
- ¼ culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
Formes:
- 4 piadinas (pa pla aproximadament uns 320 grams)
- 1 cullerada d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Massa:
Barreja els ous i tots els ingredients fins i tot amb el pebre.
Formes:
Estén sobre les piadinas, la barreja anteriorment preparada i enrotlla que quedin ben apretadets.
Escalfa una mica d'oli en una paella antiadherent i fregeix els rotllos per tots els costats durant 3 minuts aproximadament.
Separa i talla a rodanxes.
Notes
La piadina o piada és un pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià, típic de les províncies de l'Emília-Romanya (Forlì-Cesena, Ravenna i Rímini).
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2917 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.