Rap amb sabayon de llimona
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Arròs:
- 250 grams d'arròs Venere
- Aigua salada bullen
- 20 grams de mantega.
Rap:
- 5 llesques de pernil
- 6 fulles de sàlvia
- 1 filet de rap (600 g)
- ½ culleradeta de flor de sal
- Una mica de pebre
- 1 cullerada d'oli d'oliva.
Salsa:
- 3 rovells d'ou
- ½ cullerada de sucre
- 1 llimona orgànica, la ratlladura i 1 cullerada de suc
- Una mica de pebre de Jamaica
- Una mica de flor de sal.
4 racions
Elaboració
Arròs:
Cuina l'arròs en aigua amb sal durant uns 30 min.
Quan estigui tendre, escórrer.
Afegeix l'arròs a la paella, barreja la mantega, i deixa de banda, cobert.
Rap:
Preescalfa el forn a uns 60 graus.
Col·loca la safata i els plats a escalfar.
Posa el pernil sobre la superfície de treball.
Distribueix la sàlvia pel damunt, condimenta el peix, i posa sobre el pernil, i embolica amb el pernil.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix a foc suau el rap embolicat durant uns 8 minuts, treu i col·loca sobre la safata preescalfada.
Salsa:
Col·loca els rovells d'ou i el sucre en un recipient de paret prima i bat amb el batedor de mà, segueix batent, fins que la barreja es posi de color clar, afegeix la ratlladura i el suc de llimona, assaona al gust, col·loca el recipient sobre l'aigua lleugerament bullint (no ha de tocar l'aigua).
Continua agitant uns 5 minuts més o fins que la salsa sabayón, es posi escumosa i es begui la marca del batedor.
Aparta el recipient, continua agitant breument i serveix immediatament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1830 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.