Tiramisú a les mandarines

Ingredients

  • 6 mandarines
  • 3 cullerades de sucre de canya
  • 2 cullerades de licor de taronja
  • 150 grams de melindros
  • 150 grams de formatge crema
  • 250 grams de Mascarpone
  • 100 ml de llet
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • Canyella

6 racions

Elaboració

Prem el suc de 3 mandarines (aproximadament 100 ml), i barreja amb el sucre i el licor.
Pela la resta de mandarines, talla per la meitat, i talla transversalment en rodanxes.
Reparteix la meitat de les llengües de gat en els gots.
Ruixa per sobre amb la meitat del líquid.
Col·loca al damunt de les llengües les mandarines.
Barreja bé, el formatge crema, el mascarpone i la llet.
Reparteix la meitat de la barreja sobre les mandarines, i al damunt, l'altra meitat de les galetes, i rega el conjunt amb el líquid restant.
Tapa els gots i decora amb un grill i una tireta de pell de mandarina, refrigera durant aproximadament 2 hores i serveix.
Barreja el cacau i la canyella, i escampa sobre tiramisú abans de servir-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1955 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: