Pasta amb xucrut i salsa de nata al pebrot vermell
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 1 cullerada de mantega
- 2 culleradetes de sucre morè
- 300 grams de xucrut crua
- 2 dl de brou de verdures
- Sal
- ¼ de culleradeta d'encenalls de Xili
- ½ remet de julivert
- 1 pebrot petit, vermell
- 100 grams de crema agra
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç i una de picant
- 400 grams de pasta curta
4 racions
Elaboració
Pela les escalunyes, talla a quarts i cada quart en tires fines.
Pela i picar l'all finament.
En una paella, escalfar la mantega.
Afegir l'escalunya i l'all, escampa-hi el sucre i cou a foc mitjà, remenant durant 2 a 3 minuts, fins que les escalunyes i l'all prenguin un color lleugerament marró.
Afegeix la col fermentada i aboca el brou.
Espolsa amb els encenalls de xili, assaona amb sal i cuina tapat a foc lent durant uns 30 minuts.
Regira de tant en tant i si cal, fins i tot agrega una mica de brou.
Salsa de nata:
Mentrestant, pica ben fi el julivert, talla el pebrot a quarts, treu les llavors i pica el més petit possible.
Barreja la crema agra amb el pebrot vermell i les dues classes de pebre vermell, assaona amb sal.
Per a la pasta:
Bull en una cassola gran, aigua i sal, aboca la pasta i cuina fins que estigui al dente.
A continuació, aboca en un colador i escorre bé.
Immediatament barreja la pasta a la xucrut, calenta i barreja bé.
Serveix la pasta en plats fondos i adorna pel damunt amb salsa de crema agre amb pebrot.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.