Pits de pollastre a la mostassa
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- ½ culleradeta de sal
- 100 grams de pa dur, picat en trossos grans
- 40 grams de mantega, estovada
- 1 gra d'all premsat
- 1 cullerada de romaní, finament picat
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
- 1 cullerada de mostassa granulada
- ¼ de culleradeta de sal
4 racions
Elaboració
Posa els pits de pollastre en una safata folrada amb paper d'enfornar i salpebre al gust.
Barreja amb les mans el pa i tots els altres ingredients, fins que la barreja formin grúmols.
Distribueix pel damunt dels pits de pollastre.
Enforna, al mig del forn, preescalfat a 200 graus i cuina durant aproximadament uns 25 minuts.
Aquest plat combina bé, amb bròquil.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1520 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.