Cuixes de pollastre al porto

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1,2 quilos de cuixes de pollastre
  • 2 cullerades de farina blanca
  • ¼ culleradeta de nou moscada
  • 1 culleradeta de sal
  • Mantega clarificada per fregir
  • 2 grans d'all
  • 2 cebes
  • 150 grams de magra de cansalada en daus
  • 150 grams de bolets
  • 3 tiges de farigola
  • 2 cullerades de licor de taronja (per exemple, Gran Marnier)
  • 2 dl de vi de Porto vermell
  • 2 dl de brou de pollastre
  • Sal i pebre si cal

4 racions

Elaboració

Talla en dos trossos les cuixes de pollastre i treu la pell.
Barreja la farina, la nou moscada i la sal, i gira a la mescla els trossos de pollastre.
Escalfa una mica de mantega a la cassola i fregeix en porcions, al voltant d'uns 5 minuts, un cop tinguis tot fregit, reserva en un lloc calent.
Talla l'all i les cebes a rodanxes, i els xampinyons a quarts.
En la mateixa cassola fregeix els glaçons de cansalada, fregeix lentament fins que estiguin cruixents, afegeix l'all, la ceba i els xampinyons, i cuina al vapor breument.
Agrega la farigola, aboca el licor, el vi de Porto i el brou, i porta a ebullició.
Afegeix de nou el pollastre, tapa i cuina a foc lent durant uns 50 minuts.
Assaona al gust si és necessari.
Aquest plat combina molt bé amb puré de patates.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1687 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: