Cuixes de pollastre al porto
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,2 quilos de cuixes de pollastre
- 2 cullerades de farina blanca
- ¼ culleradeta de nou moscada
- 1 culleradeta de sal
- Mantega clarificada per fregir
- 2 grans d'all
- 2 cebes
- 150 grams de magra de cansalada en daus
- 150 grams de bolets
- 3 tiges de farigola
- 2 cullerades de licor de taronja (per exemple, Gran Marnier)
- 2 dl de vi de Porto vermell
- 2 dl de brou de pollastre
- Sal i pebre si cal
4 racions
Elaboració
Talla en dos trossos les cuixes de pollastre i treu la pell.
Barreja la farina, la nou moscada i la sal, i gira a la mescla els trossos de pollastre.
Escalfa una mica de mantega a la cassola i fregeix en porcions, al voltant d'uns 5 minuts, un cop tinguis tot fregit, reserva en un lloc calent.
Talla l'all i les cebes a rodanxes, i els xampinyons a quarts.
En la mateixa cassola fregeix els glaçons de cansalada, fregeix lentament fins que estiguin cruixents, afegeix l'all, la ceba i els xampinyons, i cuina al vapor breument.
Agrega la farigola, aboca el licor, el vi de Porto i el brou, i porta a ebullició.
Afegeix de nou el pollastre, tapa i cuina a foc lent durant uns 50 minuts.
Assaona al gust si és necessari.
Aquest plat combina molt bé amb puré de patates.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1687 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.