Boles de formatge fregides
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de puré de patates
- 200 grams de formatge Appenzell
- 2 rovells d'ou
- 2 cullerades de farina
- 1 ou batut
- 2 cullerades de pa ratllat
- Oli per fregir
4 racions
Elaboració
1 paquet de puré de patates
200 grams de formatge Appenzell
2 rovells d'ou
2 cullerades de farina
1 ou batut
2 cullerades de pa ratllat
Oli per fregirPrepara el puré de patates d'acord a les instruccions del paquet.
Deixa refredar una mica.
Talla el formatge Appenzell en cubs petits, afegeix els rovells d'ou i agrega al puré de patates.
Fes boles amb una cullera per boles de gelats.
Passa, lleugerament, primerament les boles per farina, després per ou batut i a continuació, per pa ratllat.
Calenta bastant d'oli en una paella, i fregeix les boles de formatge fins que prenguin un bonic color daurat.
Retira i col·loca sobre paper absorbent de cuina.
Serveix amb una amanida de ruca, tomàquet i una samfaina de verdures.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1247 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.