Boles de pollastre amb gambetes

Ingredients

  • 300 grams de gambeta picada.
  • 150 grams de pits de pollastre picats.
  • ½ manat de julivert picat
  • 1 pebrot picat
  • 1 cullerada de comí
  • 1 pessic de canyella acabada de moldre
  • 2 pessics de pebre de Caiena
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Barreja ràpidament tots els ingredients i assaona amb les espècies.
Amb les mans humides forma ràpidament 16 boles i col·loca en una safata perforada, cuina al vapor a 100 graus durant de 6 a 8 minuts.
Serveix amb salsa dip de xili dolç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: