Schoko-Kirsch-Dessert im Glas

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 ml Milch
  • 1 Pck. Puddingpulver (Schoko)
  • 3 EL Zucker
  • 1 Glas Kirsche(n) (großes Glas)
  • 250 ml Schlagsahne
  • 2 EL Zucker
  • Schokoladenraspel o. ä. zum Garnieren

4 racions

Elaboració

Den Schokoladenpudding nach Packungsanleitung mit der Milch, dem Puddingpulver und dem Zucker zubereiten, etwas abkühlen lassen. Die Kirschen im Sieb abtropfen lassen, eventuell ein paar davon zur Seite legen als spätere Deko. Die Sahne steif schlagen und mit dem Zucker süßen.
Häufchenweiße den Schokopudding abwechselnd mit den Kirschen in ein Glas schichten. Zum Schluss mit einer Spritztülle die Sahne darauf spritzen und mit den Schokoladeraspeln verzieren.
Danach in den Kühlschrank stellen und kalt servieren. Das Rezept reicht für vier Gläser.
Recepta font: chefkoch.de


Recepta de cuina de Schoko-Kirsch-Dessert im Glas

Recepta font: chefkoch.de

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: