Risotto de pèsols a la llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 2 cullerades de mantega
- 150 grams d'arròs per risotto (per exemple Carnaroli)
- 0,6 l de brou de verdures calent
- 150 grams de pèsols congelats
- 50 grams de formatge Gorgonzola
- 20 grams de formatge parmesà
- ½ culleradeta de pela de llimona orgànica, ratllada
- 2 culleradetes d’alfàbrega picada
- Sal i pebre
- Parmesà per empolvorar
4 racions
Elaboració
Pela la ceba i pica finament.
Fon 1 cullerada de mantega en una paella i fregeix breument la ceba.
Afegeix l'arròs sense rentar i salta fins que estigui transparent.
Aboca un cullerot de brou de verdures a l'arròs, i cuina a foc mitja, sense tapar durant uns 15 minuts, abocant mes brou a mesura que el vaigi aceptan, i sense deixar de remenar.
Afegeix el pèsols al risotto i cuina durant 5 minutas mes, fins que estigui al dente.
Mentrestant, talla el formatge gorgonzola i la resta de la mantega a daus petits.
Ratlla be, el parmesà.
Agrega el gorgonzola i la mantega a daus junt amb pela de llimona ratllada, l’alfàbrega i el formatge parmesà ratllat i remena el risotto fins que estigui cremos.
Assaona el risotto de pèsols a la llimona amb sal i pebre
Serveix el risotto en plats i espolsa per el damunt amb el formatge parmesa.
Serveix immediatament amb pa cruixent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1234 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.