Pits de pollastre embolicats amb cansalada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pollastre:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 escalunya, picada
  • 75 grams de pèsols caputxins
  • 50 grams de tomàquets secs en oli, escorreguts, i picats
  • 2 cullerades de vi blanc
  • 150 grams de carn, de botifarra fresca
  • 2 pessics de sal
  • Una mica de pebre
  • 4 pits de pollastre (cadascun d'aproximadament 120 g)
  • ½ culleradeta de sal
  • 12 làmines de cansalada (aproximadament 140 g)
  • 1 cullerada d'oli
  • 4 branques de romaní.

Salsa:

  • 2 dl de brou de pollastre
  • 1 dl de nata líquida per cuina
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • ½ cullerada de salsa Worcestershire
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Sal i pebre segons sigui necessari.

4 racions

Elaboració

Pollastre:

Calenta l'oli, salta la ceba, els pèsols caputxins i els tomàquets durant uns 3 minuts.
Afegeix el vi, i cuina fins que es redueixi completament.
Deixa refredar una mica.
Agrega a la barreja de verdures, la carn de botifarra fresca i assaona al gust.
Condimenta els pits de pollastre.
Col·loca sobre la superfície de treball, 3 làmines de cansalada, i reparteix ¼ de la massa, aplana i col·loca al damunt un pit de pollastre i embolica amb les làmines de cansalada, fes el mateix amb els altres pits de pollastre.
Escalfa oli en una paella ample, redueix la temperatura i col·loca els pits de pollastre i les branques de romaní, fregeix a foc moderat per cada costat durant uns 5 minuts i ofega a foc lent uns 10 minuts més.

Salsa:

Barreja bé el brou i tots els ingredients fins i tot la mostassa en una cassola, barreja bé i porta a ebullició.
Redueix el foc, i cuina a foc lent uns 15 minuts, assaona al gust.
Serveix amb els pèsols caputxins cuits al vapor.

Servir:

Talla els pits de pollastre.
Afegeix una mica de salsa en els plats, posa al damunt el pit de pollastre, i decora amb una mica de romaní.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: