Pits de pollastre embolicats amb cansalada
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pollastre:
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 escalunya, picada
- 75 grams de pèsols caputxins
- 50 grams de tomàquets secs en oli, escorreguts, i picats
- 2 cullerades de vi blanc
- 150 grams de carn, de botifarra fresca
- 2 pessics de sal
- Una mica de pebre
- 4 pits de pollastre (cadascun d'aproximadament 120 g)
- ½ culleradeta de sal
- 12 làmines de cansalada (aproximadament 140 g)
- 1 cullerada d'oli
- 4 branques de romaní.
Salsa:
- 2 dl de brou de pollastre
- 1 dl de nata líquida per cuina
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- ½ cullerada de salsa Worcestershire
- 1 culleradeta de mostassa
- Sal i pebre segons sigui necessari.
4 racions
Elaboració
Pollastre:
Calenta l'oli, salta la ceba, els pèsols caputxins i els tomàquets durant uns 3 minuts.
Afegeix el vi, i cuina fins que es redueixi completament.
Deixa refredar una mica.
Agrega a la barreja de verdures, la carn de botifarra fresca i assaona al gust.
Condimenta els pits de pollastre.
Col·loca sobre la superfície de treball, 3 làmines de cansalada, i reparteix ¼ de la massa, aplana i col·loca al damunt un pit de pollastre i embolica amb les làmines de cansalada, fes el mateix amb els altres pits de pollastre.
Escalfa oli en una paella ample, redueix la temperatura i col·loca els pits de pollastre i les branques de romaní, fregeix a foc moderat per cada costat durant uns 5 minuts i ofega a foc lent uns 10 minuts més.
Salsa:
Barreja bé el brou i tots els ingredients fins i tot la mostassa en una cassola, barreja bé i porta a ebullició.
Redueix el foc, i cuina a foc lent uns 15 minuts, assaona al gust.
Serveix amb els pèsols caputxins cuits al vapor.
Servir:
Talla els pits de pollastre.
Afegeix una mica de salsa en els plats, posa al damunt el pit de pollastre, i decora amb una mica de romaní.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.