Cuixes de pollastre a l’estil camperol
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de patates
- 60 grams de cansalada viada
- 4 cuixes de pollastre
- Cibulet
- Porro
- Xile picant
- Julivert
- Vi blanc sec
- Oli d'oliva
- Sal.
4 racions
Elaboració
Pela les patates, esbandeix, escorre i talla en cubs.
Pela mig porro, renta i talla a rodanxes fines.
Pica un munt de cebollí i talla la cansalada en cubs.
Col·loca les cuixes de pollastre en un plat per eixugar-les, empolvora amb el porro preparat, cebollí, cansalada, sal i pebre i marina aproximadament 1 hora.
Posa les patates trossejades i un xili picant a la safata per anar al forn, amb 2 cullerades d'oli, les cuixes de pollastre amb la marinada de verdures i cansalada, a continuació, passa al forn ja escalfat a 200 graus i cuina durant aproximadament 50 minuts, ruixa a mitjans de cocció amb una copa de vi.
Retira del forn quan estigui llest, i serveix immediatament, calent, amb tota la seva salsa, empolvorat amb fulles de julivert picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1412 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.