Cuixes de pollastre a la stroganoff
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 cuixes de pollastre tallades a la junta
- 1 a 2 cullerades de mantega
- 1 cullerada de sal
- Pebre
- 2 cebes, en tires
- 2 dents d'all, en tires
- 1 xili vermell, en tires
- 1 pebrot vermell i 1 de groc, en tires
- 4 cullerades de pebre vermell
- 4 cullerades de puré de tomàquet
- 1 branqueta de romaní, amb les agulles tallades fines
- 1 dl i ½ d'aigua o brou d'au
- 100 grams de crema fresca
- 1 cullerada de julivert picat ben fi
4 racions
Elaboració
Salta en diferents tandes, les cuixes de pollastre en la mantega calenta, fins que prenguin un bon color daurat, assaona amb sal i pebre, retira de la paella i reserva en un lloc calent.
Sofregeix a foc lent, la ceba, l'all i el xili.
Afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet i el romaní, i cuina remenan de tant en tant.
Desglaça amb aigua o el brou d'au.
Agrega a la barreja, les cuixes de pollastre reservades.
Tapa i cuina foc lent de 25 a 30 minuts
Afegeix la crema fresca i el julivert picat.
Serveix aquest plat acompanyat amb arròs eixut.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1696 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.