Xips de col-Kale amb formatge a la graella
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Xips de Kale:
- 500 grams de col-Kale, en trossos de la mida d'un mos
- 2 a 3 cullerades de crema
- 1 cullerada de curri
- Sal.
Formatge per coure a la barbacoa:
- 3 formatges suísos, per coure a la graella, tallat en cubs
- Sal i pebre
- 1 ou, batut
- 100 grams de pa ratllat
- 2 a 3 cullerades de sèsam, llavor de rosella o de llinosa
- Crema de cuinar, per escampar, pel damunt.
Crema fresca a les herbes:
- 180 grams de crema fresca
- 1 grapat d'herbes, per exemple, bàlsam de llimona i alfàbrega
- Sal i pebre
- 1 llimona tallada a llunes.
4 racions
Elaboració
Xips de col-Kale:
Barreja la col-Kale amb crema de cuinar, el curri i la sal i col·loca a la safata de forn.
Formatge de barbacoa a la brasa:
Condimenta el formatge.
Passa el formatge en l'ou, i després en el pa ratllat, pots barrejar en el pa ratllat, llavors de sèsam, llavors de rosella o llavors de llinosa, agrega a la safata, i escampa la crema de cuinar pel damunt.
Enforna la safata en el forn preescalfat a 180 graus i cuina durant 15 a 20 minuts.
Crema fresca d'herbes:
Barreja tots els ingredients.
Retira la safata del forn, col·loca per sobre les llunes de llimona, reparteix la crema d'herbes i ruixa amb suc de llimona.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1449 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.