Arròs melós amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'Arròs
- 1 ceba petita (150 g)
- 2 grans d'all
- 70 grams de tomàquet natural triturat (pot ser de pot)
- 100 grams de mongetes verdes
- 90 grams de carabassó
- 90 grams d'albergínia
- 90 grams de pastanaga
- 1 carxofa partida en 8 parts
- 50 grams de puntes d'espàrrecs verds
- 50 grams de mongeta blanca cuita
- 50 grams d'oli d'oliva verge extra
- 800 grams de brou de verdures
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Uns brins de safrà
- Sal
4 racions
Elaboració
Pela els alls i la ceba, talla tot a trossos petits.
En una paella, posa l'oli.
Sofregeix els grans d'all fins que agafin color.
Agrega la ceba picada i una mica de sal.
Deixa que es cuini tot a foc suau durant 10 minuts.
Afegeix les mongetes tendres, tretes les puntes i tallades en trossos d'uns 2 cm de llarg.
Incorpora el carabassó, l'albergínia i la pastanaga tallats a trossos petits.
Afegeix el tomàquet triturat.
Remena el conjunt durant uns 5 minuts.
Afegeix el pebre vermell dolç i ofega ½ minut, aboca el brou de verdures.
Cuina tot durant 10 minuts.
Afegeix l'arròs, el safrà, la sal, les puntes d'espàrrecs i les carxofes.
Remena bé i deixa que cuini uns 13 minuts, o fins que l'arròs estigui al punt.
Finalment, afegeix les mongetes i deixa que reposi uns minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3105 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.