Risi Bisi
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- ½ kg de pèsols, frescos o congelats
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de formatge parmesà
- 1 mica de pebre
- 300 grams d'arròs
- 1 litre de brou de carn
- 1 mica de sal
- 130 grams de pernil
- 2 cebes.
6 racions
Elaboració
Talla el pernil en tires curtes, talla finament la ceba i el julivert, pela els pèsols de les beines i renta'ls.
Escalfa l'oli en una cassola, sofregeix el pernil i la ceba.
Afegeix els pèsols i cuina durant 5 minuts.
Aboca 2 collerons de brou, tapa, i cou a foc lent durant uns 10 minuts.
Esbandeix l'arròs dues vegades amb aigua freda a través d'un tamís i després agrega a la cassola.
Aboca dos collerons més i assaona al gust.
Cuina sense tapa a foc mitjà i remena de tant en tant fins que l'arròs hagi absorbit tot el líquid.
Condimenta l'arròs acabat, amb sal i pebre i agrega 2 cullerades de mantega i 3 cullerades de parmesà ratllat.
Barreja bé el conjunt.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1468 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.