Risi Bisi

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • ½ kg de pèsols, frescos o congelats
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de formatge parmesà
  • 1 mica de pebre
  • 300 grams d'arròs
  • 1 litre de brou de carn
  • 1 mica de sal
  • 130 grams de pernil
  • 2 cebes.

6 racions

Elaboració

Talla el pernil en tires curtes, talla finament la ceba i el julivert, pela els pèsols de les beines i renta'ls.
Escalfa l'oli en una cassola, sofregeix el pernil i la ceba.
Afegeix els pèsols i cuina durant 5 minuts.
Aboca 2 collerons de brou, tapa, i cou a foc lent durant uns 10 minuts.
Esbandeix l'arròs dues vegades amb aigua freda a través d'un tamís i després agrega a la cassola.
Aboca dos collerons més i assaona al gust.
Cuina sense tapa a foc mitjà i remena de tant en tant fins que l'arròs hagi absorbit tot el líquid.
Condimenta l'arròs acabat, amb sal i pebre i agrega 2 cullerades de mantega i 3 cullerades de parmesà ratllat.
Barreja bé el conjunt.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: