Mousse de iogurt de cabra amb crema de mango
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per la crema:
- 2 mangos (frescos)
- 2 cullerades de suc de llima
- 50 grams de sucre
- 50 ml de llet de coco.
Per la mousse:
- 100 grams de xocolata (blanc)
- 150 grams de mató
- 100 grams de crema
- 100 grams de Iogurt de llet de cabra.
Per decorar:
- Ametlla (picada)
- Alguna flor (comestible)
- Una fulla de menta.
4 racions
Elaboració
Per la crema:
Pela els mangos.
Separa la polpa del nucli i talla a daus petits.
Posa el suc de llimona, el sucre i la llet de coco en un bol i bat fins a obtenir una crema fina.
Reserva la crema a la nevera durant aproximadament 2 hores.
Per la mousse:
Fon la xocolata amb un bany d'aigua calenta.
Barreja el mato, la crema i el iogurt de llet de cabra.
Agrega la xocolata liquida a la barreja anterior i reserva a la nevera.
Per decorar:
Torra les ametlles sense afegir greix, fins que tinguin un bonic color daurat.
Estén una capa de crema de mango a les copes de postres, i al damunt una capa de mousse de cabra.
Al moment de servir adorna per sobre amb les ametlles torrades, unes fulles de menta i flors comestibles.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.