Postra gelat, de vainilla i safrà amb maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gots de 2,5 dl cadascun
Postra gelat:
- 2 clares d'ou
- 1 polsim de sal
- ½ sobre de safrà
- 5 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 2 rovells d'ou
- ½ llimona, la pela ratllada i 1 cullerada de suc
- 1,5 dl de crema batuda
- 12 a 16 maduixes petites, tallades a quarts
- Sucre de glaç per empolvorar.
4 racions
Elaboració
Postra gelat:
Bat les clares d'ou amb un polsim de sal i safrà.
Afegeix el sucre i el sucre de vainilla, i bat fins que la massa brilli
Agrega els rovells d'ou, la ratlladura i el suc de llimona, i barreja bé.
Afegeix, amb cura la crema batuda.
Reparteix la crema en els gots i reserva en el congelador durant 4 hores o congela durant la nit.
Just abans de servir adorna els gots amb les maduixes, i escampa per sobre sucre en pols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1432 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.