Postra gelat, de vainilla i safrà amb maduixes

Ingredients

  • 4 gots de 2,5 dl cadascun

Postra gelat:

  • 2 clares d'ou
  • 1 polsim de sal
  • ½ sobre de safrà
  • 5 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 2 rovells d'ou
  • ½ llimona, la pela ratllada i 1 cullerada de suc
  • 1,5 dl de crema batuda
  • 12 a 16 maduixes petites, tallades a quarts
  • Sucre de glaç per empolvorar.

4 racions

Elaboració

Postra gelat:

Bat les clares d'ou amb un polsim de sal i safrà.
Afegeix el sucre i el sucre de vainilla, i bat fins que la massa brilli
Agrega els rovells d'ou, la ratlladura i el suc de llimona, i barreja bé.
Afegeix, amb cura la crema batuda.
Reparteix la crema en els gots i reserva en el congelador durant 4 hores o congela durant la nit.
Just abans de servir adorna els gots amb les maduixes, i escampa per sobre sucre en pols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: