Arròs fregit amb verdures, cigrons i brots
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 culleradetes d'oli de cacauet
- 1 ceba gran picada
- 1 culleradeta i ½ d'all picat
- 1 cullerada de gingebre picat
- ¾ de culleradeta de cúrcuma
- 1/2 culleradeta de Xili en pols
- 200 grams de verdures mixtes (pebrot, api, pastanagues, tallat a cubs)
- 1 grapat de pèsols verds
- 120 grams de col xinesa, en tires
- 100 grams de brots de soja
- 100 grams de cigrons o de soja
- 250 grams d'arròs integral cuit de gra llarg
- 6 cullerades de llet de coco
- 2 cullerades de vinagre de xerès
- 1 cullerada de salsa de soja
- Sal i pebre acabat de moldre
- Coriandre fresc picat ben fi.
- Plàtans a voluntat
- Anacards a voluntat
4 racions
Elaboració
Remulla els cigrons durant tota la nit en abundant aigua.
Aboca l'aigua de remull, col·loca els cigrons en aigua dolça i cuina a foc lent durant 60 a 90 minuts (uns 30 minuts en una olla de pressió).
Fregeix les cebes i els alls en una paella recoberta o en un wok amb oli de cacauet calent.
Afegeix el gingebre, la cúrcuma i el xili en pols, i sofregeix durant 2 minuts.
Afegeix i salta els cubs de verdures durant 5 minuts.
Agrega els pèsols, la col xinesa, els brots i els cigrons cuits, i sofregeix durant 3 minuts, afegeix l'arròs i salta bé a foc lent. Afegeix la llet de coco, el vinagre i la salsa de soja, assaona amb sal, pebre i coriandre.
Decora amb plàtans fregits i anacards i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1691 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.