Risotto de llimona amb pèsols verds
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba petita picada
- 200 grams d'arròs de gra llarg blanc
- Un grapat de farigola de llimona fresca, o farigola seca
- 1 dl de vi blanc
- 8 dl de verdures
- 200 grams de pèsols verds
- 1/2 llima, la pela ratllada i el suc
- 50 grams de mascarpone o 100 a 150 grams de formatge de crema de cabra, a voluntat
- 20 grams de formatge ratllat (Sbrinz o Pecorino)
- Sal i pebre acabat de moldre
- Melissa per a la guarnició, segons desitgi
4 racions
Elaboració
Salta la ceba amb l'oli d'oliva, afegeix l'arròs i la farigola de llimona, fresca o seca,
el vi blanc, i deixa bullir a foc lent.
A poc a poc, agrega el brou de verdures i deixa coure a foc lent, durant uns 20 minuts.
Durant els darrers 5 minuts, afegeix els pèsols.
Incorpora la pell i el suc de llima, el formatge crema i el formatge ratllat, i assaona al gust amb sal i pebre.
Guarneix amb unes fulles de melissa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1401 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.