Carabassons i plàtan amb curri
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 unitats de plàtan
- 8 cullerades de crema fresca
- 8 culleradetes de curri en pols
- 8 cebes tendres
- 8 cullerades d'oli
- 4 pessics de pebre
- 2 tasses d'arròs (de gra llarg)
- Sal
- 12 cullerades d'aigua
- 4 cullerades de suc de llimona
- 4 carabassons
- 8 culleradetes de sucre
4 racions
Elaboració
Primer cou l'arròs en aigua bullent, amb sal, durant uns 20 minuts.
Mentrestant, barreja la crema amb 3 cullerades d'aigua, suc de llimona, sucre, curri en pols, sal i pebre i reserva.
Neteja les cebes fresques, prepara i tallar en anells fins.
Pela els plàtans i talla a rodanxes més aviat gruixudes.
Renta el carabassó, talla i elimina els extrems, talla a rodanxes fines.
Posa oli en una cassola, salta les cebes tendres durant uns 5 minuts.
Afegeix les rodanxes de plàtan i sofregeix bé.
Després condimenta bé amb sal i pebre.
A continuació, agrega les rodanxes de carabassó i barreja amb el preparat de curri.
Cuina a foc lent durant uns 3 minuts.
Mentrestant, posa l'arròs en els plats i afegeix el curri.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1189 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.