Bou a la Stroganoff

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de bolets
  • 250 grams de crema agra
  • 2 grans d'all
  • 1 raig d'oli
  • 2 cullerades crema de llet
  • 1 cullerada de farina d'arròs
  • 800 grams de carn de bou
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre negre
  • 1 cullerada i ½ de mostassa
  • 2 cullerades de salsa teriyaki
  • 300 grams de seves.

6 racions

Elaboració

Marina els cubs de carn de bou amb la salsa Teriyaki durant aproximadament 1 hora.
Salpebra la carn i espolsa pel damunt la farina d'arròs.
Escalfa l'oli en una paella, daura bé la carn, retira, reserva i mantén calenta.
Neteja els bolets i talla a rodanxes fines.
Pela i pica finament la ceba i l'all.
Escalfa les 2 cullerades de crema de llet en una paella i cuina la ceba amb l'all durant uns 3 minuts.
Agrega els bolets i condimenta amb sal, pebre i mostassa.
Posa la carn i la salsa juntes i afina el gust amb crema agra.
Adorna per sobre amb unes fulles de julivert.
Serveix el Bou Stroganof, acompanyat d'unes tallarines amples, cuinades al dente.

Notes

El Bou Stroganoff és un clàssic de la cuina antiga, elaborat amb bolets, cebes, crema agra i carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1625 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: