Estofat de plàtan i pastanaga amb arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 plàtans
- 50 grams de mantega
- ½ culleradeta de curri
- 75 grams d'avellanes
- 100 ml de suc de taronja
- 250 ml de crema de llet
- 230 grams d'arròs, basmati
- 480 grams de pastanagues
- 1 polsim de sal
- 1 culleradeta de pebre a la llimona
4 racions
Elaboració
Cuina l'arròs en aigua salada fins que estigui al dente.
Pica bé les avellanes i fregeix amb una mica d'oli.
Quan l'arròs estigui cuit, escorre i barreja entre els fruits secs.
Pela les pastanagues, talla a tires fines i fregeix en una paella amb mantega durant uns 5 minuts.
A continuació, desglaça amb una mica de suc de taronja i continua cuinant a foc lent uns 5 minuts més.
Agrega la crema de llet i porta a ebullició.
Amaneix amb el curri, la sal i el pebre a la llimona.
Pela els plàtans, talla a rodanxes i incorpora a la cassola i cuina durant 3 minuts més.
Serveix i gaudeix, amb el guisat d'arròs amb plàtan i pastanaga.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1309 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.