Estofat de plàtan i pastanaga amb arròs

Ingredients

  • 2 plàtans
  • 50 grams de mantega
  • ½ culleradeta de curri
  • 75 grams d'avellanes
  • 100 ml de suc de taronja
  • 250 ml de crema de llet
  • 230 grams d'arròs, basmati
  • 480 grams de pastanagues
  • 1 polsim de sal
  • 1 culleradeta de pebre a la llimona

4 racions

Elaboració

Cuina l'arròs en aigua salada fins que estigui al dente.
Pica bé les avellanes i fregeix amb una mica d'oli.
Quan l'arròs estigui cuit, escorre i barreja entre els fruits secs.
Pela les pastanagues, talla a tires fines i fregeix en una paella amb mantega durant uns 5 minuts.
A continuació, desglaça amb una mica de suc de taronja i continua cuinant a foc lent uns 5 minuts més.
Agrega la crema de llet i porta a ebullició.
Amaneix amb el curri, la sal i el pebre a la llimona.
Pela els plàtans, talla a rodanxes i incorpora a la cassola i cuina durant 3 minuts més.
Serveix i gaudeix, amb el guisat d'arròs amb plàtan i pastanaga.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: