Cassoletes d‘espinacs amb ous ferrats

Ingredients

  • 4 ous
  • 500 grams d'espinacs de fulla (frescos o congelats)
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 3 cullerades de mantega
  • Sal i Pebre
  • Nou moscada
  • Una polsim de pebre vermell per, decora.

2 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus.
Pela la ceba i el gra d'all i pica ben fi.
Posa la mantega en una olla i fregeix l'all i la ceba fins que es torni vidriosa.
Reserva.
Posa els espinacs congelats a la cassola, amb 4 cullerades d'aigua i descongela tot tapat, a foc lent.
Per evitar que els espinacs es cremin, has de remenar una vegada i una altra.
També pots descongelar els espinacs al microones.
Després que els espinacs s'hagin descongelat, escorre i prem suaument l'excés d'aigua.
Afegeix els espinacs a la cassola amb les cebes i els alls, condimenta amb sal, pebre, nou moscada, salta uns instants i barreja bé.
Distribueix en cassoletes individuals
Posa els ous ferrats, sobre dels espinacs.
Condimenta els ous al teu gust i espolsa per sobre una mica de pebre vermell.
Deixa reposar en el forn preescalfat durant uns 10 a 15 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2530 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn, i si ja són fregits, poc tems de forn, una forta abraçada Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: