Cassoletes d‘espinacs amb ous ferrats
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 500 grams d'espinacs de fulla (frescos o congelats)
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 3 cullerades de mantega
- Sal i Pebre
- Nou moscada
- Una polsim de pebre vermell per, decora.
2 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 220 graus.
Pela la ceba i el gra d'all i pica ben fi.
Posa la mantega en una olla i fregeix l'all i la ceba fins que es torni vidriosa.
Reserva.
Posa els espinacs congelats a la cassola, amb 4 cullerades d'aigua i descongela tot tapat, a foc lent.
Per evitar que els espinacs es cremin, has de remenar una vegada i una altra.
També pots descongelar els espinacs al microones.
Després que els espinacs s'hagin descongelat, escorre i prem suaument l'excés d'aigua.
Afegeix els espinacs a la cassola amb les cebes i els alls, condimenta amb sal, pebre, nou moscada, salta uns instants i barreja bé.
Distribueix en cassoletes individuals
Posa els ous ferrats, sobre dels espinacs.
Condimenta els ous al teu gust i espolsa per sobre una mica de pebre vermell.
Deixa reposar en el forn preescalfat durant uns 10 a 15 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.