Flam japonès en got
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
(per a 4 gots grans):
Pel caramel:
- 100 grams de sucre
- 75 ml d'aigua.
Per a la crema:
- 900 ml de llet
- 10 ous
- 180 grams de sucre
- 45 grams de mel.
Per a la caputxa de Bescuit:
- 1 ou
- 25 grams de sucre
- 25 grams de farina
- 10 grams de mel.
4 racions
Elaboració
Pel caramel:
Posa el sucre i l'aigua en un cassó i deixa bullir el sucre fins que es formi el caramel marró.
Mentre el caramel estigui encara calent, omple els gots a parts iguals i deixa refredar.
Per a la crema:
Col·loca els ous, la llet, el sucre i la mel en un bol i escalfa tot amb un bany d'aigua tèbia fins a formar una crema. (Hauria d'estar aprox. 75 graus calent.).
Passa la crema per un tamís fi perquè no quedin bombolles.
A continuació, omple els gots amb la crema, però sempre deixa una mica d'espai fins a la part superior.
Per a la caputxa de Bescuit:
Barreja l'ou batut, el sucre i la mel fins que s'espongin.
A continuació, agrega amb cura la farina.
Omple la massa com a tercera capa a tots els gots.
Cocció:
Col·loca els gots en una olla o cassola i aboca-hi aigua. A continuació, cou el flam al forn a 150 graus durant uns 40 a 45 minuts.
Deixeu refredar el flam acabat a la nevera unes 4 hores aproximadament.
Notes
Aquest flam és, un popular postra del Japó. També s'anomena "púding de caramel" o "purí". El flam només necessita uns quants ingredients i és molt fàcil de preparar. Al Japó, el "purí" és preferit per joves i grans, i en realitat es pot comprar com a producte acabat a qualsevol lloc dels supermercats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2571 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.