Ous a la greca
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un grapat d'olives gregues
- Un grapat de menta
- Una mica d'orenga
- Mix paquet de formatge feta
- 2 cullerades de nata
- 2 cullerades de mantega
- 6 ous
- Sal i pebre
- Pa blanc torrat a discreció.
4 racions
Elaboració
Trosseja un grapat d'olives gregues, un grapat de menta i una mica d'orenga i reserva.
Tritura la meitat d'un paquet de formatge feta, i reserva.
Escalfa i barreja 2 cullerades de nata amb 2 cullerades de mantega.
Posa la barreja en una safata per gratinar i escalfa en el forn preescalfat a 200 graus.
A continuació, treu la safata de nou i bat en ella 6 ous.
Espolsa les herbes, les olives i el formatge feta per sobre, amaneix amb sal i pebre i col·loca tot al forn.
Cou al forn uns 10 minuts, o fins que els ous quedin ferrats.
Serveix amb pa blanc torrat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2347 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.