Ous ferrats amb, crispis, de pa sec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Trossos de pa sec
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • 2 Ous

1 racions

Elaboració

Posa els trossos de pa sec en un processador d'aliments i trosseja fins a obtenir crispis de pa ratllat gruixut.
Assaona amb sal, pebre i oli d'oliva per tal que el pa ratllat es remulli amb l'oli.
Fregeix el pa ratllat fins que quedi ben daurat, bat 2 ous ferrats i fregeix en el pa cruixent.
Espolsa sobre els ous ferrats, una mica de pa ratllat.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: