Mozzarella en oli a la provenzal

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 boles de mozzarella gran, 4 tomàquets assecats al sol en oli, 2 grans d'all, 2 fulles de llorer, pebre negre en grans, branquetes de farigola, branquetes de romaní, i oli d'oliva.

Elaboració

Comencem preparant l'all, per a això li traiem la pell i el tallem a rodanxes lleugerament gruixudes. Reservem. Escorrem la mozzarella i la assequem lleugerament amb paper de cuina. Introduïm el formatge dins del pot que anem a utilitzar i repartim els tomàquets i l'all dins d'aquest. Seguidament afegim el romaní, la farigola, el llorer i el pebre. Continuem afegint l'oli d'oliva fins a cobrir tots els ingredients. Reservem i el deixem macerar com a mínim 5 hores abans de prendre'l.

10min

Notes

Un senzill aperitiu és quelcom del que m'agrada gaudir sempre a taula, els formatges marinats amb oli m'agraden molt, especialment la mozzarella per la suavitat i frescor que té. Avui us mostro una recepta de mozzarella en oli provençal senzilla i molt rica, ideal com a aperitiu. Una bona fogassa de pa completarà aquest ric mos. Jo he utilitzat boles grans de mozzarella, però si voleu podeu també fer-ho amb les més petites i presentar-lo com aperitiu. La mozzarella en oli provençal és un plat que podeu prendre tant a manera d'aperitiu com a entrant, per a un dinar o sopar lleuger, amb un ric pa i una amanida serà perfecte, a més de lleuger.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Hola Joan.
Jo no soc amant de la mozzarella, però penso que tota aquesta elaboració es podria fer amb un formatge curat, no??? M'agraden tots els formatges...menys la mozzarella !!! ho sento.
Salutacions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: