Mozzarella en oli a la provenzal
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 2 boles de mozzarella gran, 4 tomàquets assecats al sol en oli, 2 grans d'all, 2 fulles de llorer, pebre negre en grans, branquetes de farigola, branquetes de romaní, i oli d'oliva.
Elaboració
Comencem preparant l'all, per a això li traiem la pell i el tallem a rodanxes lleugerament gruixudes. Reservem. Escorrem la mozzarella i la assequem lleugerament amb paper de cuina. Introduïm el formatge dins del pot que anem a utilitzar i repartim els tomàquets i l'all dins d'aquest. Seguidament afegim el romaní, la farigola, el llorer i el pebre. Continuem afegint l'oli d'oliva fins a cobrir tots els ingredients. Reservem i el deixem macerar com a mínim 5 hores abans de prendre'l.
10min
Notes
Un senzill aperitiu és quelcom del que m'agrada gaudir sempre a taula, els formatges marinats amb oli m'agraden molt, especialment la mozzarella per la suavitat i frescor que té. Avui us mostro una recepta de mozzarella en oli provençal senzilla i molt rica, ideal com a aperitiu. Una bona fogassa de pa completarà aquest ric mos. Jo he utilitzat boles grans de mozzarella, però si voleu podeu també fer-ho amb les més petites i presentar-lo com aperitiu. La mozzarella en oli provençal és un plat que podeu prendre tant a manera d'aperitiu com a entrant, per a un dinar o sopar lleuger, amb un ric pa i una amanida serà perfecte, a més de lleuger.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.