Cocadas i Sultanes de coco
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients de les cocadas:
- 3 ous
- 250 gr de sucre
- 250 gr de coco ratllat
Ingredients de les sultanes:
- 325 g de sucre
- 325 g de clara d'ou
- 375 g de coco ratllat
- 100 g de farina
- la ratlladura d'una llimona
4 racions
Elaboració
Preparació de les cocadas:
Es baten els ous amb el sucre i després s'incorpora el coco ratllat. Es posa la massa en una mànega pastissera i es deixen petites porcions sobre una safata de forn prèviament greixada, o es posa en càpsules. El forn ha d'estar fort, a 200 º amb escalfor a dalt ia baix durant uns 5 minuts
Preparació de les sultanes:
Muntar les clares a punt de neu i incorporar el sucre, quan estigui integrada s'afegeix la ratlladura de llimona, la farina i finalment el coco ratllat, moure amb compte perquè no es baixi. Es fan munts sobre una safata de forn greixada, o també es posen en càpsules, i ja només queda coure a forn suau, uns 160 º, durant uns cinc o set minuts, tenint cura que no es cremi. Cal treure-les del forn quan comencin a daurar-se
Notes
Aquests dos dolços tenen el coco ratllat com un ingredient fonamental, els dos estan molt rics, però tenen lleugeres diferències.Receptas per la Lourdes S.X.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.