Arròs amb calamars i coriandre
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Alacant
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 400 grams de calamars
- 150 grams de ceba
- 50 grams de coriandre
- 50 grams de julivert
- 50 c.c. de vi blanc
- 50 c.c. d'oli d'oliva
- 1 litre de brou de pollastre i sal al gust
4 racions
Elaboració
Escalfar bé la paella amb l'oli, posar la ceba, deixar cuinar per alguns minuts, després posar el coriandre i el julivert, un cop ben ofegat tot, cuinar per alguns minuts els calamars tallats en anelles, afegir l'arròs i el vi blanc i coure fins que quedi ben sec, afegir el brou de pollastre i bullir fins que l'arròs quedi ben cuit (aproximadament uns 20 minuts).
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.