Copa de Nata, Formatge i Maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 250 ml. de nata 35,1% per muntar
- 125 gr. de formatge crema tipus philadelfia
- 75 gr. de sucre glass
- Un poc de aromma de vainilla (sucre,extracte o beina)
- 400 gr. de maduixes talladetes i amb dues cullerades de sucre
Utensilis
quatre copes de postre grans
Elaboració
Rentem les maduixes, tallem en petits trossos i li posem dues cullerades generoses de sucre.
Les deixem mitja hora endolcir.
Muntem la nata.
Quan gairebé està muntada incorporem 3 / 4 parts del sucre glass.
En un altre bol bat bé el formatge amb la resta del sucre y la vainilla.
Amb cura i moviments envoltants ho barregem amb la nata muntada + sucre.
Notes
Agafem una copa bonica. Amb ajuda d'una cullera posem una capa de maduixa, cobrim amb una capa de crema, capa de maduixa, capa de crema. Decora amb una mica de xocolata i una maduixa i llesta per menjar. Una copa dolça perfecta de postres i fàcil de fer.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
662 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.