Arròs amb peus de porc, mongetes i naps
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Valencia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g - Arròs
- ½ kg - Naps
- 100 g - Fesols
- 1 - Cua de porc salada
- 1 tros - Orella de porc salada
- 2 - Peus de porc
- 2 - Ossos de l'espinada
- 1 - Ceba
- 2 - Tomàquets
- Uns brins - Safrà
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Coeu les mongetes amb la cua de porc dessalada, l’orella dessalada, els peus i els ossos
En una cassola amb oli, sofregiu els naps tallats, la ceba i el tomàquet.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi l’orella i la cua cuites tallades a trossos i el caldo de la cocció.
Quan bulli tireu-hi l’arròs i ho deixeu coure uns 18 minuts aproximadament.
A mitja cocció hi afegiu les mongetes i el safrà.
Serviu l'arròs acompanyat dels peus de porc que hem reservat.
Notes
S’hi poden afegir botifarrons en l’últim moment. En lloc de safrà s’hi pot posar pebre roig.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.