Pollastre fregit amb ceba
Categoria:
Carns
Típica de: Camerun → Africa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1kg de pollastre.
- 2 cebes picades.
- 1 gra d'all aixafat.
- 1 culleradeta de gingebre mòlt.
- 3 claus.
- 1 branca de canyella.
- 2 culleradetes de farigola.
- 2 fulles de coriandre picat.
- 500gr. de tomàquets picats.
- 1 chile picat.
- Oli.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Comencem fregint la ceba amb una mica d'oli, abans que es dauri hi afegim l'all i el gingebre.
Deixem fregir tot durant dos minuts, i passat aquest temps afegim el pollastre trossejat, la branca de canyella, la farigola, el xili, sal al gust i els claus.
Barregem tot molt bé i deixem coure durant 15 minuts.
Ara afegim els tomàquets, i baixem el foc, cuinem durant 30 minuts. I rectifiquem de sal.
Aquest plat es pot acompanyar d'arròs.
50min
Notes
Preparar aquesta recepta és bastant senzill, i en tan sols 50 minuts podràs sorprendre als teus
convidats amb aquest deliciós plat. El pollastre fregit amb ceba és un plat que es prepara molt a l'Àfrica durant tot l'any.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.