Arròs del Piemont

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 200 grams de pernil picadet
  • mantega
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat
  • 1 tassa d'espinacs picadeta
  • 1 pastanaga a quadrets
  • 2 grans d'all picats
  • 1 ceba picadeta
  • 8 decilitres de consomé de carn
  • sal i
  • pebre

4 racions

Elaboració

Saltar els vegetals picats en la mantega.
Agrega l'arròs i el pernil i sofregeix lleugerament.
Afegeix el consomé i remena bé.
Manté a foc alt fins que bulli, després baixa el foc al mínim i tapa.
Cuina uns 18 minuts o fins que l'arròs estigui tendre al dente.
Abans de servirl afegeix el formatge parmesà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: