Arròs del Piemont
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 200 grams de pernil picadet
- mantega
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- 1 tassa d'espinacs picadeta
- 1 pastanaga a quadrets
- 2 grans d'all picats
- 1 ceba picadeta
- 8 decilitres de consomé de carn
- sal i
- pebre
4 racions
Elaboració
Saltar els vegetals picats en la mantega.
Agrega l'arròs i el pernil i sofregeix lleugerament.
Afegeix el consomé i remena bé.
Manté a foc alt fins que bulli, després baixa el foc al mínim i tapa.
Cuina uns 18 minuts o fins que l'arròs estigui tendre al dente.
Abans de servirl afegeix el formatge parmesà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1952 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.