Cassola de conill amb fideus

Categoria:
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill trossejat d'1 kg.,
  • 1 all,
  • Sal,
  • 250 gr. de fideus grossos,
  • 1 fulla de llorer,
  • 1 pebrot verd trossejat,
  • 2 tomàquets madurs, pelats i molt picats,
  • 1 ceba mitjana pelada i molt picada,
  • 1 copa de vi blanc sec,
  • Julivert picat,
  • 4 cullerades d'oli d'oliva, i
  • Farigola.

4 racions

Elaboració

Rentar, assecar i salar el conill.
A continuació, escalfar l'oli en una olla o cassola i daurar la carn, afegir la ceba, pebrot, tomàquets i deixar ofegar tot junt.
Regar amb el vi, afegir el llorer i un picada fet amb l'all i julivert.
Incorporar 1 l. d'aigua, sal i coure tapat a foc lent durant 40 minuts o fins que el conill estigui pràcticament tendre.
Afegir els fideus i deixar coure fins que estigui al punt.
Servir immediatament.

Notes

Els recipients de fang són bons aliats quan realitzis un guisat de conill. Permeten la cocció molt lenta ideal per a carns com la del conill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3137 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: