Linguine a la napolitana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 g de tomàquets cherry,
  • 150 g de formatge parmesà,
  • 1 bitxo,
  • 2 grans d'all,
  • 4 cullerades de julivert picat,
  • La quantitat necessària de pa ratllat,
  • 1 decilitre d'oli,
  • Sal al gust,
  • 500 g de Linguine o qualsevol altra pasta de la teva preferència i
  • Sal gruixuda.

4 racions

Elaboració

Tallar els tomàquets en meitats i col - locar en una font per forn. Ratlleu fi el formatge escollit. Esmicolar el bitxo. Picar finament les dents d'all. Col-locar els tres ingredients en un bol. Afegir el julivert, el pa ratllat, l'oli d'oliva i la sal, barrejar bé tot. Escampar la barreja de formatge sobre els tomàquets. Cobrir amb paper alumini i portar al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts. Posar en una olla gran 1 litre d'aigua i 10 g de sal gruixuda per cada 100 g de pasta. Portar al foc i quan trenqui el bull, tirar la pasta. Cuinar fins que estigui al dente. Colar la pasta i posar en una paella, juntament amb la preparació de tomàquets. Saltejar per uns minuts. Ajustar la sal i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: