Linguine a la napolitana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g de tomàquets cherry,
- 150 g de formatge parmesà,
- 1 bitxo,
- 2 grans d'all,
- 4 cullerades de julivert picat,
- La quantitat necessària de pa ratllat,
- 1 decilitre d'oli,
- Sal al gust,
- 500 g de Linguine o qualsevol altra pasta de la teva preferència i
- Sal gruixuda.
4 racions
Elaboració
Tallar els tomàquets en meitats i col - locar en una font per forn. Ratlleu fi el formatge escollit. Esmicolar el bitxo. Picar finament les dents d'all. Col-locar els tres ingredients en un bol. Afegir el julivert, el pa ratllat, l'oli d'oliva i la sal, barrejar bé tot. Escampar la barreja de formatge sobre els tomàquets. Cobrir amb paper alumini i portar al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts. Posar en una olla gran 1 litre d'aigua i 10 g de sal gruixuda per cada 100 g de pasta. Portar al foc i quan trenqui el bull, tirar la pasta. Cuinar fins que estigui al dente. Colar la pasta i posar en una paella, juntament amb la preparació de tomàquets. Saltejar per uns minuts. Ajustar la sal i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.