Spaghetti amb fetgets de pollastre

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti,
  • 10 fetgets de pollastre,
  • 25 grams de mantega,
  • ½ decilitre d'oli d'oliva,
  • 1 ceba,
  • 1 pastanaga,
  • 1 branca tendra d'api,
  • ½ got de vi Madeira o una copa de brandi
  • 2 cullerades de puré de tomàquet,
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat,
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola, ofegar en oli i mantega, les verdures picades finament, quan la ceba comenci a daurar, afegir els fetgets tallats a trossets.
Condimentar amb sal i pebre i ruixar amb el vi de madeira o brandi, quan s'evapori, afegir el puré de tomàquet, diluït en una mica d'aigua calenta, coure a foc lent durant uns 20 minuts, retirar del foc i reservar.
Coure la pasta en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant.
Quan estigui cuita al dente, escórrer-la i abocar en una safata de servir, condimentar amb la salsa de fetgets calenta i servir de seguida amb formatge ratllat a part


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: