Spaghetti amb fetgets de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti,
- 10 fetgets de pollastre,
- 25 grams de mantega,
- ½ decilitre d'oli d'oliva,
- 1 ceba,
- 1 pastanaga,
- 1 branca tendra d'api,
- ½ got de vi Madeira o una copa de brandi
- 2 cullerades de puré de tomàquet,
- 100 grams de formatge parmesà ratllat,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola, ofegar en oli i mantega, les verdures picades finament, quan la ceba comenci a daurar, afegir els fetgets tallats a trossets.
Condimentar amb sal i pebre i ruixar amb el vi de madeira o brandi, quan s'evapori, afegir el puré de tomàquet, diluït en una mica d'aigua calenta, coure a foc lent durant uns 20 minuts, retirar del foc i reservar.
Coure la pasta en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant.
Quan estigui cuita al dente, escórrer-la i abocar en una safata de servir, condimentar amb la salsa de fetgets calenta i servir de seguida amb formatge ratllat a part
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1489 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.