Tallarines amb salsa de coco

Ingredients

  • 500 g de tallarines
  • 3 decilitres de llet de coco
  • 250 grams de bolets
  • 250 grams de porros
  • 1 ceba petita
  • 100 grams de anacards
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, lleugerament salada, escórrer i reservar.
Tallar la ceba en juliana, netejar els porros eliminant les fulles i la part més verda de la tija, tallar la resta del porro a rodanxes i els bolets a làmines.
Posar oli en una paella fonda i escalfar a foc mitjà, afegir i sofregir la ceba fins que quedi transparent, afegir els porros i els bolets, salpebrar, deixar fer a foc suau fins que els porros estiguin tendres, afegir la llet de coco i els anacards i remenar durant un parell de minuts perquè lligui tot bé
Afegir els tallarins reservats i barrejar bé amb la salsa preparada, servir immediatament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: