Tallarines amb salsa de coco
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de tallarines
- 3 decilitres de llet de coco
- 250 grams de bolets
- 250 grams de porros
- 1 ceba petita
- 100 grams de anacards
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, lleugerament salada, escórrer i reservar.
Tallar la ceba en juliana, netejar els porros eliminant les fulles i la part més verda de la tija, tallar la resta del porro a rodanxes i els bolets a làmines.
Posar oli en una paella fonda i escalfar a foc mitjà, afegir i sofregir la ceba fins que quedi transparent, afegir els porros i els bolets, salpebrar, deixar fer a foc suau fins que els porros estiguin tendres, afegir la llet de coco i els anacards i remenar durant un parell de minuts perquè lligui tot bé
Afegir els tallarins reservats i barrejar bé amb la salsa preparada, servir immediatament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.