Fetuccine amb faves i pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de fetuccine (cintes)
- 175 gr. de faves tendres
- 150 gr. de pèsols frescos o congelats
- 125 gr. de mongetes tendres o d'espàrrecs verds fins
- 30 gr. de mantega
- Julivert picat al gust
- Anet
- Cebollí
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Coure lleugerament les faves, els espàrrecs i els pèsols per separat.
Escórrer les verdures. .
Posar en una cassola la mantega i les verdures a escalfar a foc mitjà.
Posar la pasta en aigua ja bullint i coure fins que la pasta estigui al dente.
Escórrer la pasta.
A la cassola posar la pasta, les verdures calentes amb la mantega i les herbes (anet, cebollí, julivert ...).
Remenar i assaonar amb sal i pebre al gust. servir de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1403 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.