Fetuccine amb faves i pèsols

Ingredients

  • 500 gr. de fetuccine (cintes)
  • 175 gr. de faves tendres
  • 150 gr. de pèsols frescos o congelats
  • 125 gr. de mongetes tendres o d'espàrrecs verds fins
  • 30 gr. de mantega
  • Julivert picat al gust
  • Anet
  • Cebollí
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Coure lleugerament les faves, els espàrrecs i els pèsols per separat.
Escórrer les verdures. .
Posar en una cassola la mantega i les verdures a escalfar a foc mitjà.
Posar la pasta en aigua ja bullint i coure fins que la pasta estigui al dente.
Escórrer la pasta.
A la cassola posar la pasta, les verdures calentes amb la mantega i les herbes (anet, cebollí, julivert ...).
Remenar i assaonar amb sal i pebre al gust. servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: