Gratén de endivias al roquefort
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 30 gr de mantega
- 4 llesques de pa de motlle sense crosta
- 200 ml de vi blanc DO Penedès
- 4 talls de pernil dolç
- 4 endívies
- 125 gr de formatge blau
- 2 ous
- 250 ml de nata líquida per cuinar
- 100 gr de mozzarella ratllada
- 10 nous
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Unta el fons d’un motlle amb la mantega i cobreixlo amb les llesques de pa.
Aboca-hi al damunt el vi.
Talla les endívies i els talls de pernil per la meitat al llarg. Embolica cada endívia amb un tall de pernil i fixa-ho amb un escuradents. Esmicola el formatge blau sobre el pa i el vi, i posa-hi les endívies al damunt.
Escalfa el forn a 180º.
Bat els ous amb la nata líquida, salpebra-ho i aboca-ho sobre les endívies.
Empolsa-ho tot amb la mozzarella i amb les nous trossejades, i fornejaho durant uns 40 minuts en la part mitjana del forn.
Serveix-ho calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1443 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.