Gratén de endivias al roquefort

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 30 gr de mantega
  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 200 ml de vi blanc DO Penedès
  • 4 talls de pernil dolç
  • 4 endívies
  • 125 gr de formatge blau
  • 2 ous
  • 250 ml de nata líquida per cuinar
  • 100 gr de mozzarella ratllada
  • 10 nous
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Unta el fons d’un motlle amb la mantega i cobreixlo amb les llesques de pa.
Aboca-hi al damunt el vi.
Talla les endívies i els talls de pernil per la meitat al llarg. Embolica cada endívia amb un tall de pernil i fixa-ho amb un escuradents. Esmicola el formatge blau sobre el pa i el vi, i posa-hi les endívies al damunt.
Escalfa el forn a 180º.
Bat els ous amb la nata líquida, salpebra-ho i aboca-ho sobre les endívies.
Empolsa-ho tot amb la mozzarella i amb les nous trossejades, i fornejaho durant uns 40 minuts en la part mitjana del forn.
Serveix-ho calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: