Maduixes al pebre negre
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de maduixes
- 100 grams de sucre
- 2 decilitres de nata
- Una mica de suc de llimona
- Una mica de sucre avainillat
- Pebre negre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les a quarts
Barrejar amb el sucre, sucre de vainilla i el suc de llimona i deixar macerar una mitja hora a la nevera.
Passat aquest temps afegir la nata líquida, escampar al gust, amb pebre negre, barrejar el conjunt amb compte.
Preparar en gots o copes de postres i servir.
Es pot adornar amb unes fulles de menta
Notes
La nata es pot muntar, si es desitja, i barrejar-la amb les maduixes. Queda una presentació molt bonica si s'utilitzen grans de pebre de diferents colors en el molinet.
Aquest ha estat el postre d'avui
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.