Pits de Pollastre Rostits
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pits de pollastre
- 1 ceba a rodanxes
- Tomàquets
- Patates
- Alvocats
- Llimona
- Sal,
- Pebre
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 180 graus.
Tallem els pits de pollastre en meitats i les colpegem lleugerament amb un mall de manera que tots els trossos tinguin el mateix gruix.
Salpebrem les meitats de pit per ambdós costats i col · loquem sobre una safata per a forn. A sobre de cada meitat col · loquem una capa de ceba i una de llimona.
Tallem les patates a quadrats i les posem als costats de els pits.
Tirem un raig d'olia d'oliva, salpebrem i espovorejem amb el julivert.
Posem al forn la carn uns 30 minuts, fins que estigui suau i cuita.
Tallem els tomàquets i l'alvocat a daus per servir de guarnició.
Retirem i col · loquem sobre paper tovalló perquè la carn escorri.
Servim calentes acompanyades de la guarnició.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1601 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.