Arròs de la terra menorquí

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Blat,
  • Cansalada,
  • Costella,
  • Llom i peu de porc,
  • Botifarrons,
  • Sobrassada,
  • Moniato,
  • Una cabeça d'alls,
  • Tomàquets de penjar,
  • Aigua,
  • Oli i sal.

Elaboració

Es remulla el blat durant tota la nit.
Es posen en un tià (cassola) tots els ingredients crus: el blat, un bon tros de cansalada i el peu de porc sencers (en ésser cuits ja es repartiran); un parell de trossos de costella, un parell de daus de llom, un tros de botifarró i un de sobrassada per cap; un moniato pelat i fet a daus, una cabeça d'alls, els tomàquets rentats, sal i oli.
Es cobreix d'aigua i es posa al forn, fins que el blat sigui cuit, cosa que tardarà una hora, aproximadament.
L'aigua s'haurà reduït i quedarà una crosta daurada al damunt.

Notes

Aquest arròs no es fa amb arròs, sinó amb un blat més gros i saborós que el de panificació, escairat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1385 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: