Arròs de la terra menorquí
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Blat,
- Cansalada,
- Costella,
- Llom i peu de porc,
- Botifarrons,
- Sobrassada,
- Moniato,
- Una cabeça d'alls,
- Tomàquets de penjar,
- Aigua,
- Oli i sal.
Elaboració
Es remulla el blat durant tota la nit.
Es posen en un tià (cassola) tots els ingredients crus: el blat, un bon tros de cansalada i el peu de porc sencers (en ésser cuits ja es repartiran); un parell de trossos de costella, un parell de daus de llom, un tros de botifarró i un de sobrassada per cap; un moniato pelat i fet a daus, una cabeça d'alls, els tomàquets rentats, sal i oli.
Es cobreix d'aigua i es posa al forn, fins que el blat sigui cuit, cosa que tardarà una hora, aproximadament.
L'aigua s'haurà reduït i quedarà una crosta daurada al damunt.
Notes
Aquest arròs no es fa amb arròs, sinó amb un blat més gros i saborós que el de panificació, escairat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.