Nyoquis al ragú sard

Ingredients

  • 500 grams de nyoquis
  • 1/2 litre de brou carn
  • 400 grams de tomàquets frescos
  • 300 grams de carn de bou picada
  • 100 grams de llard (cansalada)
  • 1 gra d'all
  • Alfàbrega, formatge d'ovella, sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Piqueu el llard, introduir-lo en una cassola, posar-la al foc i quan es fongui el greix afegir l'all i deixar que es torri lleugerament.
Afegir la carn i deixar-la fins que es dauri.
Incorporar els tomàquets picats, el brou, sal, pebre, i tres o quatre fulles d'alfàbrega.
Deixar que es cuini durant 30 minuts.
Coure els nyoquis en abundant aigua amb sal, escorreu quan estiguin al punt, salteu a la paella amb la salsa i servir després
escampar-hi el formatge d'ovella pecorino ratllat.

Notes

Una recepta fàcil d'elaborar, plena de sabors temptadors típics de la cuina de Sardenya
Si vols una recepta més lleugera, pots substituir el llard per oli d'oliva extra verge.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: