Arros de capipota amb escamarlans

Ingredients

  • 2 cebes
  • 6 tomàquets
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cabeça d’alls
  • 100 g de cansalada fumada
  • 500 g de capipota cuit
  • 400 g d’arròs bomba
  • 8 escamarlans mitjans
  • 50 g de sucre
  • 1 bitxo

Elaboració

Piqueu la ceba petita i poseu-la a sofregir a la paella juntament amb el bitxo, l'all picat i el llorer.
Escaldeu el tomàquet per treure-li la pell, treieu-li també les llavors i talleu-lo a daus petits i afegiu-lo a la ceba quan estigui daurada.
Deixeu-ho sofregir a la mateixa paella.
Rectifiqueu-ho de sal i sucre.
Talleu la cansalada a tires fines i afegiu-la al sofregit.
Introduïu-hi el capipota, també tallat, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tota l'aigua.
Quan tingueu l'estofat acabat, traieu-ne el bitxo i el llorer i afegiu-hi l'arròs.
Deixeu-ho coure 15 min i afegiu-hi els escamarlans sense la closca ni el cap.
Deixeu-ho coure 2 min més i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: