Fonoll rostit amb formatge pecorino
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 bulbs de fonoll amb les fulles més petites,
- 25 grams de mantega,
- 1 cullerada d'oli d'oliva,
- 150 grams de formatge pecorino o un bon formatge curat d'ovella en encenalls,
- Sal i pebre negre recent mòlt.
2 racions
Elaboració
Netejar els bulbs de fonoll, reservar les fulles per decorar, tallar cada bulb per la meitat, de dalt a baix i blanquejar en aigua salada bullint durant 5 minuts, retirar i escórrer.
Fondre la mantega amb l'oli d'oliva en una paella de fons gruixut a foc suau, afegir els bulbs partits per la meitat i deixar-los cuinar uns 12 minuts o fins que estiguin tendres i daurats, donar-los la volta de tant en tant per tal que es daurin uniformement,
Salpebrar al gust.
Col · locar els bulbs en una font preescalfada i repartir per sobre les encenalls de formatge. Decorar amb les fulles de fonoll i servir immediatament
Notes
El Fonoll és una verdura molt utilitzada a Suïssa, en comptes de rustirla es pot gratinar al forn fins que el formatge molgut prengui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1050 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.