Fonoll rostit amb formatge pecorino

Ingredients

  • 2 bulbs de fonoll amb les fulles més petites,
  • 25 grams de mantega,
  • 1 cullerada d'oli d'oliva,
  • 150 grams de formatge pecorino o un bon formatge curat d'ovella en encenalls,
  • Sal i pebre negre recent mòlt.

2 racions

Elaboració

Netejar els bulbs de fonoll, reservar les fulles per decorar, tallar cada bulb per la meitat, de dalt a baix i blanquejar en aigua salada bullint durant 5 minuts, retirar i escórrer.
Fondre la mantega amb l'oli d'oliva en una paella de fons gruixut a foc suau, afegir els bulbs partits per la meitat i deixar-los cuinar uns 12 minuts o fins que estiguin tendres i daurats, donar-los la volta de tant en tant per tal que es daurin uniformement,
Salpebrar al gust.
Col · locar els bulbs en una font preescalfada i repartir per sobre les encenalls de formatge. Decorar amb les fulles de fonoll i servir immediatament

Notes

El Fonoll és una verdura molt utilitzada a Suïssa, en comptes de rustirla es pot gratinar al forn fins que el formatge molgut prengui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: