Callos picants amb formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de tripa de vedella cuita
  • 400 g de capipota cuits
  • 100 g de formatge del Cadí a làmines primes
  • 100 g de tomàquet fregit
  • 100 g de cansalada viada
  • 100 g de xoriço “jabuguito”
  • 2 cebes grans
  • 3 grans d’all
  • 1 fulla de llorer
  • 6 bitxos petits de caiena picants
  • 1 os de pernil ibèric
  • 1 ampolla de vi blanc sec
  • aigua
  • sal

7 racions

Elaboració

Talleu la tripa a trossets junt amb el capipota i la ceba ben picada.
En una cassola, poseu tots els ingredients menys el vi i el tomàquet.
Saleu-ho i poseu-ho a foc lent durant 1 h.
Deixeu-ho suar, aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, però que tregui la gelatina de la tripa i el capipota.
Incorporeu-hi el tomàquet fregit, remeneu-ho perquè s’integri i deixeu-lo uns 10 min més.
Aboqueu-hi l’ampolla de vi blanc, remeneu-ho, i deixeu que cogui a foc moderat fins que la tripa i el capipota siguin ben tendres i el suc hagi pres una consistència cremosa.
Si manca líquid, enmig de la cocció, podeu afegir-hi aigua calenta de mica en mica. Uns segons abans d’emplatar-ho, poseu-hi pel damunt el formatge, just el temps perquè es fongui.
Serviu-ho calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: