Arròs d'algues i eriçons de mar
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs,
- 200 grams de llagostins,
- 200 grams de gamba blanca
- 50 grs d'alga seca wakame,
- 1'5 litres de fumet de peix,
- 2 grans d'all,
- 2 nyoras,
- 1 llauna d'eriçons de mar, (millor si són frescos)
- 1 mica de pebre vermell dolç,
- 2 tomàquets madurs,
- I 3 brins de safrà.
4 racions
Elaboració
Sofregir les gambes i en el mateix oli sofregir les nyores.
Picar, en un morter, les nyores fregides juntament amb els grans d'all.
Afegir al fumet de peix les nyores picades amb els alls.
Posar les algues en remull durant uns quinze a vint minuts.
Sofregir el tomàquet, afegir l'arròs i seguir sofregint.
Després d'això posem el pebre vermell, les algues ja hidratades, el brou de la llauna dels eriçons de mar i tot el fumet del peix.
Quan falti uns quatre o cinc minuts per acabar la cocció, afegirem els llagostins i els eriçons ben escorreguts.
Coure uns vint minuts reposar 5 minuts i servir de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.