Rap amb pinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom net de rap
- ½ Ceba
- ½ Pebrot verd italià
- 1 Tomàquet pera
- 1 gra d'all
- 1 rajolí de brandy
- 50 g de pinyons
- Sal i pebre
- Oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli, marquem el llom de rap salpebrat i reservem.
En aquesta mateixa paella, daurem la ceba picada amb el pebrot i l'all.
Quan estigui tendre i daurat, afegim el tomàquet trossejat i els pinyons. Ofeguem bé, mullem amb el brandy i Flamegem.
Tornem a ficar el peix i ho deixem uns minuts a foc molt suau.
Servim tot seguit
Notes
Podem acompanyar amb un gotet d'arròs blanc cuit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2213 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.