Tortiglioni amb pollastre i pebrot
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 500 grams de Tortiglioni
- 300 grams de tomàquets en raïm
- 300 grams de pit de pollastre
- 150 grams de pebrots grocs
- 150 grams de pebrots vermells
- 60 grams de ceba picada fina
- 3 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola, daurar el pit de pollastre tallat a daus amb una cullerada d'oli.
Daurar per separat la ceba amb dues cullerades d'oli, incorporar els pebrots tallats a trossets i el tomàquet a dauets.
Salpebrar.
Coure els Tortiglioni en abundant aigua amb sal, escorreu quan estiguin al dente i condimentar amb els pebrots i el pollastre.
En aquest tipus de plat es pot afegir 100 g de nata fresca: una excel • lent aglutinador dels ingredients, que farà que la salsa sigui més cremosa i acolorida.
Notes
Una recepta dolça i acolorida combinada amb un format de pasta que agrada especialment als nens, fan d'aquesta recepta un primer plat ideal per als més petits.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.